Stalker af Lars Kepler

Body balm fra Rudolph Care

Selv om jeg bruger en rigtig lækker og fugtgivende ansigtscreme, trænger mit ansigt sommetider til noget mere. Min søde kosmetolog Tina Ebbesen Jensen som er indehaver af Askepot Skønhedsklinik i Silkeborg, har givet mig et tip, som er vildt lækkert.

Rudolph care

Jeg har købt en Body Balm fra Rodulph Care, som jeg en gang om måneden bruger som fugtmaske. Først renser jeg mit ansigt, og i stedet for ansigtscreme bruger jeg så Body Balm, og smører et ordenligt lag på. Huden skinner helt vildt, som også ses på billedet. Jeg tager den på om aftenen, og sover med den hele natten. Næste morgen har jeg så den blødeste og pæne hud. Huden er fortsat blød i flere dage. Det er da velvære!

Body balm fra Rudolph Care ♥♥♥♥♥♥

/Janni

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stalker af Lars Kepler