Ny på bloggen

Ny på bloggen

Mit første blogindlæg!

Jubiii så fik jeg endelig lavet min blog med stor hjælp fra min bonus søn Lars.

Min interesse for at blogge er kommet igennem mit arbejde hos Arnold Busck. Jeg var til branchetræf, hvor vi hørte om, hvordan man i USA bruger de sociale medier hver dag for at promovere sin virksomhed. Så jeg aftalte med vores direktør, at jeg ville lave opslag på facebook for Arnold Busck Aalborg Storcenter hver dag året rundt. Jeg blev ret bidt af det, og senere oprettede jeg også en profil for butikken på Instagram. Så nu kører begge profiler, og jeg syntes, at det er ret interessant.

Jeg begyndte for nyligt at læse om blogging, og tænkte, at det da lige var mig. Jeg er meget begejstret, og i morgen kan du læse endnu mere her på bloggen.

Janni

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ny på bloggen